Workshop “Maak je droombaan zichtbaar”

Ik heb de workshop gegeven “Maak je droombaan zichtbaar” voor DeBroekriem georganiseerd door event manager Hans R.Benne waar deelnemers aan de slag gingen met het maken van een vision board van hun droombaan en hun passie en drijfveren naar boven kwamen.

De workshop was volledig volgeboekt dus dit zegt wel iets dat het thema droombaan speelt bij de deelnemers.

In mijn presentatie liet ik de deelnemers kennis maken met mijn carrière pad naar het zelfstandig ondernemerschap, mijn inspiratiebronnen en mijn passie voor de retail. Van retail conceptontwikkeling, de digitale winkelervaring bij Burberry Regent Street naar de carrière switch van Victoria Beckham van popster naar gevierd modeontwerpster.

Na de presentatie gingen de deelnemers met scheuren, knippen en plakken aan het werk met hun vision board. In de vision boards ontstond voor een aantal deelnemers meer duidelijkheid in welke richting zij hun volgende droombaan kunnen gaan vinden vanuit hun eigen passies en drijfveren.

Het was fijn om de deelnemers persoonlijke aandacht te kunnen geven bij het maken van hun vision board en zo te kunnen helpen om zijn of haar droombaan zichtbaar te maken.